Kinderopvang in Sneek

Opvanglocaties Kids First COP groep in Sneek

Kinderopvang Sneek - Kids First COP groep

Kinderdagverblijf: Opvang van 0 tot 4 jaar
In Sneek hebben wij een kinderdagverblijf: KDV de Spettertjes.

Kinderen kunnen bij onze kinderdagverblijven in een gezellige, uitdagende omgeving met elkaar in groepsverband spelen en zo van elkaar leren. Uiteraard zorgen wij, in een veilige omgeving, voor de kinderen. Onze opvang is in diverse vormen af te nemen. We willen inspelen op de belangen van de kinderen en op de wensen van de ouders.

Buitenschoolse opvang: Opvang van 4 tot 12 jaar
In Sneek hebben wij meerdere locaties voor buitenschoolse opvang:

Kinderen kunnen bij onze BSO samen spelen met vrienden en vriendinnen en zo de wereld ontdekken door mee te doen aan uitdagende, naschoolse activiteiten. Wanneer kinderen ouder worden, veranderen hun behoeften mee. Onze pedagogisch medewerkers houden hier rekening mee. We willen inspelen op de belangen van de kinderen en op de wensen van de ouders.

Peuteropvang en VVE: Opvang van 2 tot 4 jaar
In Sneek hebben wij meerdere locaties voor peuteropvang:

De peuteropvang (voorheen peuterschool of peuterspeelzaal) is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ze kunnen experimenteren met materialen en expressie, beweging en taal zijn belangrijke onderdelen binnen de peuteropvang. De kinderen zingen liedjes, worden voorgelezen en doen spelletjes. Spelenderwijs worden de kinderen voorbereid op de basisschool.

Gastouderopvang
Liever een gastouder? Kids First COP groep kan hierin voor je bemiddelen.
Gastouderopvang is dé vorm van kinderopvang waarbij ieder kind op zijn eigen manier kan worden begeleid. Het is een flexibele en kleinschalige vorm van kinderopvang, die de thuissituatie van de gastkinderen zoveel mogelijk benadert. Als ouder kun je zelf de gastouder kiezen die bij jouw wensen aansluiten en die bij jou en je kind past. Een gastouder kan zowel opvang aanbieden in eigen huis als in het huis van het gezin. Meer informatie vindt je hier.

  • Meer dan opvang
  • Liefdevolle aandacht en geborgenheid
  • Aandacht voor de ontwikkeling van ieder kind

Nieuwsgierig?

Vraag een rondleiding aan!